Terug naar beginpagina  
 

Data-base generatie

Een van de fundamenten van een groeiende onderneming is de database. De noodzaak van een goed geoutilleerde database wordt vaak zwaar onderschat. Hoe vaak krijgt u geen brieven met  "aan de directie van" of een andere onpersoonlijke titel, of de post geadresseerd aan iemand die al 10 jaar niet meer werkzaam is, of nog erger aan iemand die nooit binnen uw bedrijf werkzaam is geweest.

Een ander belangrijk punt; maken de door u aangeschreven bedrijven wel gebruik van de door u aangeboden produkten of diensten. Door gebruik van slechte databases gaan jaarlijks vele honderden miljoenen euro's nutteloos verloren.

DMA biedt de mogelijkheid om voor uw organisatie een gestructureerde database te bouwen in uw eigen tempo. In deze database wordt meer dan alleen aandacht besteed aan vermelding van correcte gegevens, maar ook wie er geïnteresseerd zijn in uw produkten en diensten, welke informatie ze willen ontvangen, of ze een afspraak willen maken, of wellicht op een later tijdstip terug gebeld willen worden.

DMA zorgt als commercieel verlengstuk van uw organisatie dat niemand vergeten wordt. Het resultaat hiervan is dat u met deze gegevens een zeer marktgericht beleid kunt voeren, op de hoogte blijft van de wensen en interesse van uw prospect (hierop natuurlijk direct kunt inspelen) en heel belangrijk, dat bij deze prospect de indruk ontstaat dat zij met een flexibele goed ge-oliede organisatie te maken hebben, hetgeen zichzelf vertaalt in een trendmatige omzetstijging.

De basis van deze database generatie is uiteraard constructieve samenwerking.
Volgens ons kan deze samenwerking alleen ontstaan wanneer wij continue voor u bezig zijn.

Alle belangrijke gegevens die voortvloeien uit telefoongesprekken met uw prospects, worden gerapporteerd in uw persoonlijke database.

Voor deze unieke werkwijze is het van belang dat wij één van onze vaste commerciële medewerkers opleiden. Deze wordt door ons optimaal begeleid en gemotiveerd. Het spreekt voor zich dat hij/zij zich volledig zal inzetten om voor u een optimaal resultaat te realiseren. Zijn/haar uitstraling zal gebaseerd zijn op uw huidige bedrijfsfilosofie. De prijs van database generatie bedraagt € 8,00 (ex.btw) per benadering op contractbasis.